Őket láthatjuk és hallhatjuk az idei Belvárosi Fesztiválon

Ragnar Volarus

A mai napon kiderült, hogy kik lesznek azok a fellépők akik szórakoztatnak majd minket a Belvárosi Fesztiválon május utolsó hétvégéjén. Annyit elöljáróban elárulhatok, jól fogunk mulatni.

Idén is több színpadon és helyszínen múlathatjuk majd az időt, ebben az évben is lesz olyan helyszín ahol klasszikus zene vár minket, de a világzenei- és nosztalgia színpadot sem kell nélkülöznünk. A Belvárosi Piac újra gasztro helyszínként hosszabbított nyitvatartással, kiállítással és meglepetés programokkal szolgál, valamint a szervezők gondoltak a kicsikre is, hiszen a hónap utolsó vasárnapja gyereknap, így ezen a napon 10 órától a családoké a Szabadság tér.

És hogy kik fogják szolgáltatni a "talpalávalót"? A Vigadó téri KLASSZIKUS ÉS KORTÁRS ZENEI SZÍNPADON többek közt Kerényi Réka, a Nagy Emma Quintet, a Priegl Quartet és a David Yengibarian Trió, a NOSZTALGIA SZÍNPAD Charlie, Korda György és Balázs Klári, Kovács Kati, Gergely Róbert és Soltész Rezső meghívásával aranyozza be a hétvégénket, a VILÁGZENEI rész fellépői között Boban Markovic Orkestar, az Azur és az Anima Sound System szerepelnek a teljesség igénye nélkül.

A NAGYSZÍNPAD sem marad le nevekben, ahol a Szabadság téren pénteken például a Magashegyi Underground, szombaton a Blahalouisiana, a Fish! és a Kiscsillag, vasárnap pedig a PASO 15 éves jubileumi koncertje jöhet meglepetés vendégekkel, valamint az elmaradhatatlan és nagy kedvenc Irie Maffia koncertje zárja a műsort. 

Persze ezek a nevek csupán ízelítőként szolgáltak, a teljes programot az esemény facebook oldalán is megtalálhatják, valamint az alábbi képen is.

Május utolsó hétvégéjén találkozunk a Belvárosban!

https://stukko.blogstar.hu/./pages/stukko/contents/blog/52318/pics/lead_800x600.jpg
Belváros,Belvárosi Fesztivál
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?