Idén is lesz BelFeszt

Ragnar Volarus

Bár ez talán nem is volt kérdés, elvégre a főváros második legjobb fesztiváljáról beszélünk, aminek már komoly hagyománya van!

Jelen pillanatban még csak a dátum ismert, de nézve az elmúlt éveket és azt, hogy évről-évre csak bővül a zenei paletta, valamint a fellépőkre sem lehet panasz, biztosan idén is lesz okunk kilátogatni a BelFesztre! Mert ne legyen kétségünk, hogy a 12. alkalommal megrendezendő buli, nem lesz egy tucatesemény!

Tavaly már a klasszikus zene kedvelőinek is külön helyszínen volt alkalmuk hódolni a zenének, emellett a visszatérő vendég Irie Maffia, Szabó Balázs Bandája, a Bohemian Betyars, a Mary Popkids, a The Biebers, és a Nosztalgia Színpadon sem akárkik szórakoztatták a nagyérdeműt. Véssük tehát be a naptárba a dátumot: 2018. május 25-27.

Amint fény derül a fellépők kilétére, természetesen azt is megírjuk.

Tizenegyedik alkalommal csinálják a Fesztivált

Aki azt hitte, tavaly ellőtték minden puskaporukat a Belvárosi Fesztivál szervezői, az idén nagyon kellemesen fog csalódni. Merthogy nincs megállás, hiába volt az előző évben a jubileumi 10. BelFeszt, idén sem maradunk újdonság nélkül, ráadásul már nem kevesebb mint öt helyszínen találhatunk kedvünkre való programot.

https://stukko.blogstar.hu/./pages/stukko/contents/blog/52001/pics/lead_800x600.jpg
Belváros,Belvárosi Fesztivál
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?