Készül az új szökőkút a József nádor térre

Ragnar Volarus

Mindig nehéz kivárni egy felújítást. Így van az a József nádor térrel is. De szerencsére már tényleg nem kell sokat várni.

Korábban már írtunk róla, hogy a megújuló József nádor térre Magyarország két leghíresebb porcelángyártó manufaktúrája készíti majd a tér két szökőkútját. Ez pedig most már tényleg nem csak szépen hangzó ígéret, hiszen lassan kézzelfogható közelségbe kerül.

Csodás porcelán díszkutak a megújuló József nádor téren

Magyarország két leghíresebb porcelángyártó manufaktúrája készíti majd a felújítás után újra régi pompájában tündöklő József nádor tér két szökőkútját. Erről állapodott meg Szentgyörgyvölgyi Péter - Belváros polgármestere a Herendi- és a Zsolnay Porcelánmanufaktúra vezetőivel - Dr. Simon Attila vezérigazgatóval és Treitz Ferenc cégvezetővel.

Sőt, Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester és Balla Valéria alpolgármester Herendre látogatott, ahol saját szemükkel megtekinthették a Herendi Porcelánmanufaktúrában végzett fantasztikus munkát. A tervek elkészítésekor tavaszias színvilágot képzeltek el a díszkútnak, és az már most félkész állapotban is tisztán látszik, hogy megfelel majd az elvárásoknak.

https://stukko.blogstar.hu/./pages/stukko/contents/blog/51860/pics/lead_800x600.jpg
Belváros,Felújítások,József nádor tér
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?