Idén is szavazhatunk a Belfesztre

Ragnar Volarus

Jelenleg még a tavasz is távolinak tűnik, valamint a jó idő beköszöntével járó fesztiválszezon is, de ha tetszett a tavalyi Belvárosi Fesztivál, itt az ideje szavazni.

Merthogy a Budapest NightLife Awards keretein belül idén is kiosztják a a LEGJOBB BUDAPESTI FESZTIVÁL kategóriában a díjat. A BelFeszt 2016-ban és 2017-ben is a 2. helyezést nyerte el a Sziget Fesztivál mögött, ennél idén sem kéne alább hagyni. Sőt!

És nem ez volt az egyetlen trófea amit besöpört a rendezvény 2017-ben, hiszen Tarlós István főpolgármester a „Budapestért” díjjal jutalmazta a BelFeszt közösségét a főváros napja alkalmából. 

Az V. kerület nyárindító fesztiválja tavaly már 11. alkalommal nyújtott nem mindennapi szórakozási lehetőséget. A fellépők között ott volt az Irie Maffia, Szabó Balázs Bandája, a Bohemian Betyars, a Mary Popkids, a The Biebers. A Nosztalgia Színpadon Zoltán Erika, Korda Györgyöt és Balázs Klári, de legutóbb igazi újdonságot jelentett a Szervita téren felállított színpad, ahol a klasszikus zene kedvelői hódolhattak a zene élvezetének Hegedűs Endre és Hegedűs Katica zongoraművész, Szakcsi-Lakatos Béla és a „Rákfogó”, vagy éppen a Sturcz Quartett koncertjén.

Idén teát ismét a jelöltek közé került a BelFeszt, úgyhogy ha Önök is úgy gondolják, hogy az V. kerület nyárindító fesztiválja a legeslegjobb, akkor szavazzanak ide kattintva 2018. február 22-ig. 

https://stukko.blogstar.hu/./pages/stukko/contents/blog/47820/pics/lead_800x600.png
Belváros,Belvárosi Fesztivál,Fesztivál
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?