A legmodernebb csúcstechnológiás MR és CT gépek a Belvárosban

Ragnar Volarus

Sajnos előbb-utóbb mindenki kénytelen elmenni orvoshoz. Nincs ez másként a belvárosiakkal sem. Ezért Belváros-Lipótváros képviselő-testülete Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester javaslatára úgy döntött, hogy ezen a téren is szeretnék megkönnyíteni az itt lakók életét. Most az egészségügyi fejlesztések következő lépéseként a legmodernebb technológiával ellátott CT és MR gépekhez való hozzájutást szeretné biztosítani a belvárosiaknak, méghozzá az V. kerületben. 

Az ünnepi pillanat: a képviselő-testület elfogadta a javaslatot

Ezzel kevesebb pénzbe és időbe telhet egy vizsgálat. Az intézkedés legnagyobb előnye pedig az, hogy a beutalást végző orvos közvetlen közelségbe kerülhet a diagnosztikai vizsgálatot végző személyzettel, amely megkönnyíti az elemzést és a szakmai konzíliumokat.

A belvárosiak persze eddig is számos egészségmegőrző szolgáltatását vehettek igénybe, hiszen az V. Kerület Önkormányzata átvállalja a gyermekek ajánlott védőoltásainak költségét, bevezette az egynapos sebészet intézményét, az idősek számára gyógyszertámogatást nyújt, fenntartóként biztosítja a Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálat kiemelkedő színvonalú működését és az elmúlt években több szabadtéri fitnesz parkot is átadott a lakosságnak.

Belvárosiak, egészségre fel!

https://stukko.blogstar.hu/./pages/stukko/contents/blog/47466/pics/lead_800x600.jpg
Belváros,Egészségügy,Fejlesztések
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?