A legjobb sörfesztivál, a legjobb helyen

2017.06.13.

Új rendezvénnyel jelentkeznek a Budavári Sörfesztivál szervezői a Szabadság téren, amit ők csak úgy aposztrofálnak, hogy "az egyik legtekintélyesebb tér a belvárosban". A rendezvény térben, és sörkínálatban egyaránt megnő: kézműves sör utcával, új magyar sörök bemutatójával is készülnek a szervezők. A koncepció tehát a megszokott, de jóval nagyobb és ami fontos, zöldebb területen várják a vendégeket a szervezők. A hab a tortán a sörön, hogy ráadásul még több sörkülönlegességgel mint eddig.

Ennél jóval nagyobb lesz a választék

Tizenegyedik alkalommal csinálják a Fesztivált

2017.05.24.

Aki azt hitte, tavaly ellőtték minden puskaporukat a Belvárosi Fesztivál szervezői, az idén nagyon kellemesen fog csalódni.

Merthogy nincs megállás, hiába volt az előző évben a jubileumi 10. BelFeszt, idén sem maradunk újdonság nélkül, ráadásul már nem kevesebb mint öt helyszínen találhatunk kedvünkre való programot. Pedig akár hátra is dőlhetnének az ötletgazdák, hiszen 2016-ban egy neves díjátadón a Sziget után a Belvárosi Fesztivált szavazták meg a második legjobb fővárosi fesztiválnak. És nem ez volt az egyetlen trófea amit besöpört a rendezvény, Tarlós István főpolgármester a „Budapestért” díjjal jutalmazta a BelFeszt közösségét a főváros napja alkalmából. Tehát a minőségi szórakozás eddig is garantált volt, ám idén újabb célközönséget is megcéloznak a szervezők.

Ezeket a cikkeket olvastad már?